Long time no see

Jag ber om ursäkt för inaktiviteten här på sidan.

Jag tänkte i alla fall uppdatera lite om hur min träning på gymmet går idag. Jag har ökat mycket i alla övningar, men endast 5 kg kroppsvikt sedan jag skrev om träning sist. De övningar jag ökat i och hur mycket står nedan:

  • Knäböj, från 110 till 125kg (1RM hela tiden)
  • Marklyft, från 130 till 165kg (!)
  • Bänkpress från 95 till 107,5kg

Jag tackar mitt träningsschema, min disciplin och även de kosttillskott jag använt!

Som ni kanske minns har jag kört denna 3 split:

  1. Mån: Bröst och triceps
  2. Tis: Ben, mage och axlar
  3. Ons: Rygg och biceps

Med mindre variationer såklart.

Jag har använt samma kosttillskott som sist (BCAA, Kreatin och whey 80). De gör stor skillnad känner jag. Men jag har en ny favorit, nämligen koffeintabletter! Numera har jag aldrig problem med att jag är för trött på mina pass. Är jag det så tar jag bara 1-3 tabletter och jag känner mig taggad och stark som en oxe, grymt! Läs mer om koffeintabletter här.

Mål för framtiden är eventuellt att tävla i styrkelyft. Men det beror såklart på hur det går framöver med gymträningen. Just nu känns det som att det bara är att trampa gasen i botten. Men jag antar att det kommer en svacka snart… Nåväl, får se när jag uppdaterar nästa gång, ha det bra så länge!